Tavuk Rosto - Nasıl Yapılır - Tarif

MALZEMELER



  • 1 bütün piliç kalça
  • 1 paket Baharatlı Sarımsaklı Fırında Tavuk Çeşnisi
  • 500 gr patates
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 2 kaşık sıvı margarin
  • 1 adet limon
  • iç pilav

HAZIRLANIŞI


Sosu için Knorr Baharatlı Sarımsaklı Fırında Tavuk Çeşni, yoğurt, limon suyu ve sıvı margarini bir kapta iyice çırpın.
Tavuğu iç pilav ile doldurun ve bağlayın, daha önceden hazırlamış olduğunuz sosun bir kısmıyla tavuğu kaplayın.
Kalan sos ile irice doğranmış patatesleri karıştırıp, tavuğu ve patatesleri fırın torbasına yerleştirin.
200 dereceye ısıtılmış fırında 1 saat pişirin ve sıcak olarak servis edin.

Yorumlar