Kumpir Malzemeleri
- 2 adet orta boy patates
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
- 3-4 yemek kaşığı tereyağı
- Kornişon turşu
- Konserve mısır
- Amerikan salatası
- Dilim siyah zeytin
- Ketçap
- Mayonez
- Tuz
Hazırlanış
Patatesleri yağlı kâğıda sarın, ardından alüminyum folyoya sarın ve 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 1 saat pişirin.
Patateslerin sıcaklığı geçmeden kabuğunu soyun ve kaşar peyniri, tereyağı ve tuzla karıştırın.
Sunum tabağına (oval güveç) koyun ve yanlara doğru itin, ortasını havuz gibi açın.
Ortasını sırasıyla; kornişon turşu, Amerikan salatası, zeytin, mısırla doldurun.
En üste mayonez ve ketçap sıkarak servis edin.
Yorumlar
Yorum Gönder